سفارش تبلیغ
صبا ویژن
عمل کننده به دانش مانند رهرو در راه روشن است . [امام علی علیه السلام]
 

 
   

بهار 1384 - هفت شهر عشق
 
خانه | ارتباط مدیریت |بازدید امروز:0بازدید دیروز:0
 

عبدالله زاده :: 84/1/17::  7:26 عصر

از امروز یک سلسله بحث هایی رو میخوام شروع کنم که در حقیقت بیان افکار و ایده های خودمه که از زمان نوجوانی و جوانی ذهن منو به خودش مشغول کرده و الان تصمیم گرفتم که اینجا مطرح کنم با این هدف که انشاالله دوستان هم با من وارد این مباحث بشن شاید طرح این مباحث و گفتگو در باره اون منجر به روشن شدن بعضی مجهولات بشه و حداقل از نظرات هم مطلع بشیم لازم به ذکره که این بحث رو در تالار گفتگوی cloob  و در بخش فلسفه هم مطرح میکنم که دوستان اونجا هم میتونن وارد بحث بشن اونهایی هم که عضو این کلوب نیستند میتونن توی قسمت نظرات ایمیل خودشونو بدن تا براشون دعوتنامه بفرستم
برای شروع لازمه که چند جمله درباره خودم بگم :
خیلی خلاصه بگم که من از زمان نوجوانی مغزم بوی قورمه سبزی میداده و یه جورایی بعضی افکار مثل کرم توی اون وول میخوردن
به مطالب علمی و مخصوصا نجوم و کشف مجهولات بسیار علاقمند بودم و در این راه هر چه کار سخت تر میشد برام شیرین تر، جذاب تر ولذت بخش تر میشد به مطالعه نمیشه گفت علاقمندم بلکه باید بگم معتادم اون وقتا نویسنده مورد علاقه من ژول ورن بود .
یه سری ایده ها در زمینه مکانیک دارم و یه سری فرضیه ها در باب خلقت و جهان که فعلا دومی رو میخوام مطرح کنم
البته قصد گنده گویی ندارم چون مال این حرفا نیستم و خیلی کوچکتر از این هستم ولی بعنوان یه انسان که ظاهرا اشرف مخلوقات باید باشه و صاحب یه نعمت بزرگ خدادادی بنام فکر و اندیشه ست فقط میخوام نظرات خودمو بگم بی هیچ ادعایی .
شما وقتی به چیزی نیاز دارید و دوست دارید از همه لحاظ مطمئن و اصل باشه برای تهیه اون باید به مرکز اصلی عرضه اون چیز برید و به همین خاطر به نظر من وقتی میخوای چیزی از علم بدونی حالا توی هر رشته ای که باشه مخصوصا علوم ماده و ماوراء طبیعه باید به سرچشمه علوم و مرکز ارائه password  علوم مختلف رفت و این مرکز جایی نیست جز قرآن مجید جامع ترین شیواترین و زیباترین کتاب آسمانی .
اما در این کتاب همه چیز به رمز نوشته شده ، حالا بعضی از رمزها ساده ولی بعضی هاشون بسیار پیچیده که کشف اونا انشاالله بدست امام زمان (عج) خواهد بود
اون ساده ها هم بعضی هاش واسه علما قابل فهمه ولی یه مقداریش هم واسه عوام مفهومه ولی بشرط تعمق در کلمات و آیات .
مثلا یه مسئله ای که جدیدا خیلی بحث های داغی در باره ش میشه همین فرضیه خلقت جهان که در بین دانشمندان به پدیده BIG BANG  یا انفجار بزرگ مشهوره اینهمه دانشمندان بزرگ با استفاده از پیچیده ترین و مدرنترین تجهیزات پدر خودشونو در آوردن تا بگن خلقت جهان چطور آغاز شده .
جهت اطلاع دوستانی که در جریان این موضوع نیستند خیلی خلاصه باید عرض کنم که این پدیده آغاز خلقت جهان رو تعریف میکنه به این صورت که جهان در آغاز به صورت توده غبار کیهانی بوده که در اثر یک انفجار بزرگ که هنوز هم ادامه داره به صورت فعلی در اومده
 خوب  1500 سال پیش که انسان کمترین اطلاعی از محیط اطراف خودش نداشت در قرآن عنوان شده .
 ثُمَّ اسْتَوَى‏ إِلَى السَّماءِ وَهِیَ دُخَانٌ فَقَالَ لَهَا وَلِلْأَرْضِ ائْتِیَا طَوْعاً أَوْ کَرْهاً قَالَتَا أَتَیْنَا طَائِعِینَ
سپس اراده آفرینش آسمان فرمود. در حالی که به صورت دود بود، به آن و به زمین دستور داد به وجود آئید و شکل گیرید، خواه از روی اطاعت و خواه اکراه! آنها گفتند: ما از روی طاعت می‏آئیم! 
 سوره فصلت آیه 11


pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"
type="application/x-shockwave-flash" name="obj1" width="399" height="401"
quality="High" wmode="transparent">


خوب تا اینجا مقدمه بود تا شما با بحثی که میخوام مطرح کنم آشنا بشید حالا بریم سر اصل قضیه .

خداوند در قرآن میفرماید :
وَیَسْتَعْجِلُونَکَ بِالْعَذَابِ وَلَن یُخْلِفَ اللَّهُ وَعْدَهُ وَإِنَّ یَوْماً عِندَ رَبِّکَ کَأَلْفِ سَنَةٍ مِمَّا تَعُدُّونَ
آنها با عجله از تو تقاضای عذاب می‏کنند، در حالی که خداوند هرگز از وعده خود تخلف نخواهد کرد، و یک روز نزد پروردگار تو همانند هزار سال از سالهائی است که شما می‏شمرید.
سوره حج أیه 47

َبِّرُ الْأَمْرَ مِنَ السَّماءِ إِلَى الْأَرْضِ ثُمَّ یَعْرُجُ إِلَیْهِ فِی یَوْمٍ کَانَ مِقْدَارُهُ أَلْفَ سَنَةٍ مِمَّا تَعُدُّونَ
کار [جهان‏] را از آسمان [گرفته‏] تا زمین‏، اداره می‏کند؛ آنگاه [نتیجه و گزارش آن‏] در روزی که مقدارش آنچنان که شما [آدمیان‏] برمی‏شمارید هزار سال است‏، به سوی او بالا می‏رود.
سوره سجده آیه 5
(365000 =1000*365 ) روز روی زمین

 تَعْرُجُ الْمَلاَئِکَةُ وَالرُّوحُ إِلَیْهِ فِی یَوْمٍ کَانَ مِقْدَارُهُ أَلْفَ سَنَةٍ
فرشتگان و روح‏، در روزی که مقدارش پنجاه هزار سال است به سوی «او» بالا می‏روند.
سوره معارج آیه 4
(18،250،000 = 50000 * 365 ) روز روی زمین

خوب تا اینجای قضیه رو داشته باشید تا بریم سراغ یه مطلب دیگه
نمیدونم با فرضیه نسبیت انیشتین چقدر آشنایی دارید ، این فرضیه ابعاد گوناگونی داره که یه بعدش میگه که اگه فرضا ما سفینه ای داشته باشیم که قادر باشه فضای بین ستاره ای رو با سرعت منطقی مثلا سرعت نور طی کنه و بسمت مرکز عالم حرکت کنیم ، هرچه که به مرکز عالم نزدیکتر بشیم سرعت گذشت زمان کندتر میشه برای فهم راحتتر قضیه چرخ یک دوچرخه رو در نظر بگیرید قسمتی که روی زمینه با چه سرعتی حرکت میکنه ولی هرچه به شفت یا میله مرکزی چرخ نزدیک میشیم حرکت کندتر میشه .
مثلا ممکنه یک ساعت در مسافت یک سال نوری از زمین به سمت مرکز عالم 45 دقیقه باشه البته من فرمول اونو ندارم و شاید اصلا ارائه نشده باشه که احتمالا همینطوره ولی اگه چنین فرمولی بدست بیاد ، بوسیله این فرمول و با استناد به آیات ذکر شده میشه گفت :
1- که بهشت و جهنم در چه مسافتی از زمین و در کجای عالم قرار دارند .( این دو مکان تا عرش خداوند فاصله زیادی داره و میشه گفت به زمین نزدیکتره )
2- وجود اقدس ذات الهی در مرکز عالم باید باشه و در نقطه صفر مطلق که گذشت زمان در اونجا معنی نداره
و یا در جایی خارج از عالم هستی چون این احتمال هم هست کسی که این جهان رو خلق کرده از بیرون اونو هدایت میکنه
3- فرشته ها هم تا یک محدوده خاصی که هر روزش 50000 سال زمینی ست مجاز به ورود هستندکه اونجا هم تا عرش خداوند فاصله داره چون  هم زمان حرکت داره و هم قرآن میگه که هیچکس نمیتونه وجود الهی رو ببینه
 وَلَمَّا جَاءَ مُوسَى‏ لِمِیقَاتِنَا وَکَلَّمَهُ رَبُّهُ قَالَ رَبِّ أَرِنِی أَنْظُرْ  إِلَیْکَ قَالَ لَنْ تَرَانِی وَلکِنِ انْظُرْ إِلَى الْجَبَلِ فَإِنِ اسْتَقَرَّ مَکَانَهُ فَسَوْفَ تَرَانِی فَلَمّا تَجَلّى‏ رَبُّهُ لِلْجَبَلِ جَعَلَهُ دَکّاً وَخَرَّ مُوسى‏ صَعِقاً فَلَمّا أَفَاقَ قَالَ سُبْحَانَکَ تُبْتُ إِلَیْکَ وَأَنَا أَوَّلُ الْمُؤْمِنِینَ
و هنگامى که موسى به میعادگاه ما آمد، و پروردگارش با او سخن گفت، عرض کرد: «پروردگارا! خودت را به من نشان ده، تا تو را ببینم!» گفت: «هرگز مرا نخواهى دید! ولى به کوه بنگر، اگر در جاى خود ثابت ماند، مرا خواهى دید!» اما هنگامى که پروردگارش بر کوه جلوه کرد، آن را همسان خاک قرار داد; و موسى مدهوش به زمین افتاد. چون به هوش آمد، عرض «خداوندا! منزهى تو (از اینکه با چشم تو را ببینم)! من به سوى تو بازگشتم! و من نخستین مؤمنانم!»   سوره اعراف أیه 143

از مطالب علمی قرآن مطالب دیگه ای هم بعقل ناقص من میرسه که توی پست بعدی میگم
فعلا یا حق


عبدالله زاده :: 84/1/7::  2:56 عصر

مهندسان هخامنشی ۲ هزار و 500 سال پیش با توجه به وضعیت اقلیمی و آب و هوایی، تخت جمشید را برای برپای آیین نوروز ساخته‌اند.

بررسی‌ها و مطالعات کارشناسان نشان می‌دهد مهندسان هخامنشی دوهزار و 500 سال پیش با توجه به وضعیت اقلیمی و آب و هوایی، تخت جمشید را برای برپایی جشن نوروز در دشت مرودشت ساخته‌اند.
مجموعه تخت جمشید مجموعه‌ای کامل از سازه‌ها و بقایای مربوط به دوره هخامنشی است که در زمان داریوش اول و در سال 518 پیش از میلاد ساخته شده است. این مجموعه از کاخ‌ها، حصارها،بخش‌های خدماتی و نظامی مختلف ساخته شده است. 
نظر «علیرضا عسگری» کارشناس باستان‌شناسی و سرپرست مطالعات باستان‌شناسی تخت جمشید :
 «با توجه به اینکه نقاط مختلف جنوب، شمال، شرق و غرب کشور به دلیل قرار گرفتن نسبت به خط استوا دارای آب و هوای مختلفی است، کارشناسان هخامنشی با بررسی آب و هوا و جغرافیای منطقه ، دشت مردوشت را به عنوان بهترین منطقه برای برگزاری نوروز و ساخت تخت جمشید انتخاب کرده‌اند.» وی با اشاره به اینکه آب و هوای بهاری همزمان با ماه فروردین به دشت مرودشت می‌رسد، گفت: «نقش برجسته‌هایی که در تخت جمشید توسط کارشناسان و مهندسان کنده شده به خصوص نقش برجسته هدیه‌آوردندگان و حمله شیر به گاو همگی نشان‌دهنده برگزاری مراسمی ویژه در این مجموعه است.»
عسگری با اشاره به این که تخت جمشید بهترین نقطه برای برگزاری جشن نوروز است، گفت: «بررسی‌های انجام گرفته روی کاخ‌های مختلف به جای مانده از دوره هخامنشی در همدان، شوش و فارس نشان می‌دهد که مجموعه تخت جمشید به عنوان پایتخت علاوه بر جنبه‌های حکومتی مکانی برای برگزاری آیین‌ها هم بوده است.»
مجموعه تاریخی و پایتختی تخت جمشید مهم‌ترین پایتخت حکومت هخامنشی است که در استان فارس و در نزدیکی شیراز جای گرفته است.



برخیز که‌نوروز است‌، روز دگری‌سازیم
‌نو مقدم‌پیروز است‌، بر آن‌همه‌پردازیم‌
عطر چمن‌و سنبل‌، در بزم‌گل‌و بلبل
‌باشد که‌درین‌محفل‌، صد غلغله‌بنوازیم‌
بگذار که‌بگریزد، سال‌دیگری‌خیزد
با مهر و مه ‌ایزد، بر شام‌سیه‌تازیم‌
کشور اگر از دشمن‌، مخروبه‌و بی‌ایمن
‌آباد کنیم‌میهن‌، بر همت‌خود نازیم‌
شادیم‌به‌فرّ هم‌، بستیم‌هوای‌غم
‌اهریمن‌ملک‌جم‌، در آتشه‌بُگدازیم‌
در رزم‌که‌پیدائیم‌، در بزم‌، چه‌شیدائیم
‌بر قله‌فردائیم‌، اوجیم‌و بر آن‌بازیم‌
رستیم‌ز بیش‌و کم‌، هستیم‌به‌زیر و بم
‌ظلم‌همه عالم‌، یکباره‌بر اندازیم‌
آمد طرب‌باران‌، در قحطی‌گلزاران
‌بَرّ شد گره‌از یاران‌، ما کام‌گر رازیم‌
از عشق‌اگر مستی‌، رَستی‌ز همه‌پستی
‌بر پرده‌این‌هستی‌، نقش‌دگر اندازیم‌


pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"
type="application/x-shockwave-flash" name="obj1" width="131" height="130"
quality="High" wmode="transparent">





لیست کل یادداشت های این وبلاگ

پا برهنگان
[عناوین آرشیوشده]

:: RSS ::
::تعداد کل بازدیدها::

16909

::آشنایی بیشتر::

درباره صاحب وبلاگ

::درباره من::
بهار 1384 - هفت شهر عشق
::لوگوی من::
بهار 1384 - هفت شهر عشق
::لینک دوستان::
هفت شهر عشق 1
هفت شهر عشق 2
هفت شهر عشق 3
جاوا برای ایران
یاهو
کربلا آنلاین
::وضعیت من در یاهو::
::آرشیو::
::جستجوی وبلاگ::
 :جستجو
::اشتراک::